Castit alati

Set korisnih alata koji se lako koriste i pomoću kojih lako možete da zainteresujete klijente.

Kreator slajdova

Kreator slajdova Vam daje mogućnost da lako napravite prezentaciju. Možete sačuvati šablon prezentacije i kasnije ga koristiti uz brzo i jednostavno prilagođavanje - na primer, za promene cena ili programa. Slike, tekst, oblici i pozicije su delovi ovog alata. Uz malo smisla za dizajn, biće jako koristan.

Biblioteka

Biblioteka Vam omogućava da sve moguće stavke sačuvate u cloud skladištu i dodate ih kasnije sa bilo kog računara na odgovarajući informativni ekran. Datoteke takođe možete organizovati pomoću direktorijuma.

Aplikacije i integracije

Pomoću aplikacija postojeće informacije sa interneta (npr. Facebook, vesti, red vožnje itd.) povezane su sa ekranom. Takve aplikacije takođe možemo da razvijemo za Vašu organizaciju na osnovu Vašeg postojećeg softvera. Na ovaj način ćete uštedeti puno vremena, jer ne morate dva puta da unosite informacije. Razvijamo aplikaciju u Vašem korporativnom identitetu sa vezom sa postojećim softverom, tako da aplikacija automatski dobija informacije. Na ovaj način uvek imate ekran sa najnovijim obaveštenjima!

Prikaz na drugom ekranu

Dupli ekran i interaktivne aplikacije

Castit ima dugogodišnje iskustvo u razvoju opštih i interaktivnih aplikacija (digitalna recepcija, digitalne reklame i sistemi za registraciju i naručivanje). Stoga je platforma Castit posebno razvijena kao podrška takvim aplikacijama kako bi se zagarantovalo pouzdano vreme rada i profesionalni nadzor.

Ove interaktivne aplikacije rade kao drugi ekran i sjajan su način za kombinovanje usmerenog emitovanja. Tokom vremena dok ekran ostaje netaknut, i dalje može da pokreće emitovanje i pruža posetiocima relevantne informacije. Kada se ekran ponovo dodirne, prethodna aplikacija se odmah pokreće. Raspitajte se o opcijama 060-4488262

Trenutna plejlista

Plejlista

Možete da kreirate koliko god želite plejlista, tj. emitovanja. Možete da kreirate razne plejliste, svaku sa različitom temom. Tako se na primer plejliste za različite ciljne grupe ili plejliste emitovane u različito vreme mogu razlikovati međusobno. Možete da napunite plejlistu medijskim fajlovima iz biblioteke i podesiti vreme za svaki. Koristite tajmer da automatski prebacite ekran plejliste.

Više uređaja

Prikaz na telefonu (opcionalno)

Razvili smo aplikaciju Prikaz na telefonu kako bismo gledaocu mogli da pružimo više informacija. Aplikacija generiše broj koji može biti dodat na bilo koji slajd sa pridruženom veb adresom. Gledalac jednostavno može da ode na veb adresu putem svog mobilnog telefona i da unese broj prikazan na slajdu da bi bio preusmeren na odgovarajuću stranicu. Tako se lako može pristupiti povezanim video zapisima, anketama, PDF fajlovima, Internet stranici Vaše kompanije ili bilo kom željenom izvoru informacija. Ovo je praktično jer usmereno emitovanje nudi čitljive i kratke informacije i tako održava ekran preglednim. Odlično je rešenje za dopunu Vašeg sistema usmerenog emitovanja.

Podešavanja kanala

Kanal

Castit Vam pruža mogućnost da lako upravljate velikim mrežama informativnih ekrana i njihovim sadržajem. Lokacije različitih ekrana unutar (velike) mreže prikazuju se na uređen način. Tako možete lako poslati pravi sadržaj na pravi informativni ekran ili u grupu informativnih ekrana. Pored toga, Castit Vam daje mogućnost da prilagodite jačinu zvuka svakog informativnog ekrana ili da mu obezbedite „teleks traku“ - aktivnu traku sa informacijama.

Pregled plejliste

Pregled ekrana

Naravno, prvo želite da znate kako će se informacije prikazivati na ekranima, posebno ako upravljate većim brojem ekrana. Ili možda želite da pokažete svom kolegi kako će izgledati informativni ekran? Castit je baš iz ovog razloga omogućio praktičan pregled ekrana. Ovo Vam omogućava da pregledate emitovanje ili da vidite koje emitovanje se trenutno reprodukuje.

Operativni sistemi

Ekran

Jedna od specifičnih karakteristika našeg softvera je to da može da radi na mnogim platformama - Linux, Android, Windows itd. Prednost ovoga je što Vam često nije potreban spoljni medijski plejer da biste instalirali naš sistem na televizore i tablete. Želite li, međutim, veću snagu računara za video zapise visoke rezolucije ili kompleksnije aplikacije? Ili želite da Castit može da radi van mreže, na primer na lokacijama sa lošom internet vezom? Pitajte nas koje opcije postoje. Razvili smo specijalni medijski plejer koji može biti rešenje.

Stvorite jedinstveni i aktuelni sadržaj u svom veb okruženju. Koristite ga besplatno

Interactive

Nadzor Ekrana

Da li imate profesionalno IT odeljenje i želite da sami upravljate informacionim ekranima? To je moguće uz Castit alat za nadzor, pomoću kojeg možete lako videti koji su ekrani pokrenuti i na kom mestu. Naravno, moguće je da dođe do kvara. Pomoću Castit alata za nadzor možete sprečiti da se ovo dogodi nekoliko meseci kasnije i možete da intervenišete odmah

Future Proof

Brendiranje

Vaš brend treba biti upadljiv na informativnom ekranu. Castit pruža tu mogućnost. Takođe možete dodati logotip kanala, tako da imate svoj TV kanal. Slajdove i trake sa oznakama takođe možete prilagoditi stilu svoje kompanije kako biste bili sigurni da je ekran sa informacijama u potpunosti u skladu sa Vašim brendom

App Marketplace

Slajd animacije

Izmene Vašeg sadržaja prati takozvani prelaz, tj. animacija između slajdova. Nudimo različite opcije, kako bi animacije privukle pažnju. Prelazi koji levo idu udesno ili su providni, iskrivljeni privlače pažnju na informativni ekran.

Slide-creator

Personalizacija

Castit ima opciju izmena podešavanja. Ovo nije ograničeno samo na stvari kao što je promena lozinke, već uključuje i podešavanja aplikacija. Na primer, ako želite da otvorite drugi Facebook nalog, to možete lako uraditi.

Feature-placeholder-02

Partneri

Castit sada ima mnogo partnera - od onih koji koriste Castit kao reklamni kanal pa do AV kompanija kojima je potrebno da brzo reagujemo i da ih u potpunosti rasteretimo. Takođe smo uspeli da pomognemo partnerima koji su želeli još više mogućnosti razvijanjem specifičnih aplikacija za poslovanje, kao što su aplikacije koje prikazuju upravljanje energijom ili video snimci koji se emituju uživo. Sve je to moguće, jer smo sami razvili Castit i možemo dodati funkcije ili izvršiti prilagođavanja koja će Vam znatno olakšati prodaju.

Castit Vam nudi niže cene ako želite da postanete partner. Raspitajte se o mogućnostima i podelite ideje sa nama! Pozovite 060-4488262 ili pošaljite poruku!