Castit narrowcasting usage

Castit alati

Set korisnih alata koji su jednostavni za korišćenje i pomoću kojih lako možete privući pažnju klijenata.

Kreator slajdova

Kreator slajdova vam pruža mogućnost da lako kreirate prezentacije. Možete sačuvati šablon prezentacije i kasnije ga koristiti uz brzo i jednostavno prilagođavanje - na primer, za promene cena ili programa. Slike, tekst, oblici i pozicije su delovi ovog alata. Uz malo smisla za dizajn, predstavljaće dobru polaznu osnovu.

Biblioteka

Biblioteka vam omogućava da sve stavke sačuvate u cloud skladištu i dodate ih kasnije sa bilo kog računara na odgovarajući informativni ekran. Datoteke takođe možete organizovati pomoću direktorijuma.

Dodaci i integracije

Pomoću dodatnih aplikacija, postojeće informacije sa interneta (npr. Facebook novosti, vesti, red vožnje itd.) povezane su sa ekranom. Takve aplikacije takođe možemo da razvijemo za vašu organizaciju na osnovu već postojećeg softvera. Na ovaj način ćete uštedeti puno vremena, jer ne morate dva puta unositi iste informacije. Razvijamo aplikaciju sa vašim korporativnim identitetom i postojećim softverom, tako da aplikacija automatski dobija informacije. Zahvaljujući tome, ekran sa najnovijim obaveštenjima je uvek dostupan!

"Drugi ekran" i interaktivne aplikacije

"Drugi ekran" i interaktivne aplikacije

Castit ima dugogodišnje iskustvo u razvoju opštih i interaktivnih aplikacija (digitalna recepcija, digitalne reklame i sistemi za registraciju i naručivanje i sl.). Stoga je platforma Castit posebno razvijena kao podrška takvim aplikacijama kako bi se zagarantovalo pouzdano vreme rada i profesionalni nadzor.

Ove interaktivne aplikacije rade kao "drugi ekran" i sjajan su način za kombinovanje usmerenog emitovanja. Tokom vremena dok ekran ostaje netaknut, emitovanje se i dalje može pokrenuti i pružiti posetiocima relevantne informacije. Kada se ekran ponovo dodirne, prethodna aplikacija se odmah pokreće. Raspitajte se o dodatnim opcijama putem broja telefona 060-4488262.

Plejlista

Plejlista

Kreirajte onoliko plejlista, tj. emitovanja, koliko želite. Možete da sastavite različite plejliste, svaku sa drugačijom temom. Tako se, na primer, plejliste za različite ciljne grupe ili plejliste koje će se emitovati u različito vreme mogu zasebno kreirati. Plejlistu možete popuniti medijskim fajlovima iz biblioteke i podesiti vreme za prikazivanje svakog. Koristite tajmer da automatski promenite sadržaj plejliste koji se prikazuje.

Prikaz na telefonu (opciono)

Prikaz na telefonu (opciono)

Razvili smo aplikaciju koja gledaocu može pružiti više informacija. Aplikacija generiše broj koji može biti dodat na bilo koji slajd sa pridruženom veb-adresom. Gledalac jednostavno može da ode na veb-adresu putem svog mobilnog telefona i da unese broj prikazan na slajdu kako bi bio preusmeren na odgovarajuću stranicu. Tako se lako može pristupiti povezanim video zapisima, anketama, PDF fajlovima, Internet stranici vaše kompanije ili bilo kom željenom izvoru informacija. Ovo je praktično, jer se  čitljivim i kratkim informacijama ekran održava preglednim. Odlično je rešenje za dopunu vašeg sistema digitalnog oglašavanja.

Kanali

Kanali

Castit vam pruža mogućnost da lako upravljate velikim brojem informativnih ekrana i njihovim sadržajem. Lokacije različitih ekrana unutar (velike) mreže prikazuju se na uređen način. Tako možete lako poslati pravi sadržaj na željeni informativni ekran ili u grupu informativnih ekrana. Pored toga, Castit vam nudi mogućnost da prilagodite jačinu zvuka svakog informativnog ekrana ili da mu obezbedite „teleks traku“ - aktivnu traku sa informacijama.

Pregled ekrana

Pregled ekrana

Razumljivo je da prvenstveno želite da znate kako će se informacije prikazivati na ekranima, posebno ako upravljate većim brojem ekrana. Možda pak želite da pokažete svom kolegi kako će izgledati sadržaj koji će se reprodukovati? Castit je baš iz ovog razloga razvio praktičan pregled ekrana, što vam omogućava da pregledate sadržaj pre emitovanja ili da vidite koje emitovanje se trenutno reprodukuje.

Ekrani

Ekrani

Jedna od specifičnih karakteristika našeg softvera je ta što može da funkcioniše na mnogim platformama. Razmislite o interaktivnim ekranima za uređaje sa operativnim sistemima kao što su Linux, Android, Microsoft Windows itd. Prednost je u tome što vam nije potreban spoljni medijski plejer da biste instalirali naš sistem na ekranima i tabletima. Da li želite više računarske snage za, na primer, video snimke visoke rezolucije ili zahtevnije aplikacije? Ili želite da Castit aplikacija radi i van mreže, na primer na lokacijama sa lošom internet vezom? Mogućnosti su beskrajne, jer smo razvili poseban medijski plejer koji obezbeđuje sve pomenuto i još mnogo toga.

Stvorite jedinstveni interaktivni sadržaj u svom veb okruženju. Koristite softver besplatno (bez kreditne kartice)!

Besplatno koristite

Interactive

Nadzor ekrana

Da li imate profesionalno IT odeljenje i želite da sami upravljate interaktivnim ekranima? To je moguće uz Castit alat za nadzor, pomoću kojeg možete lako videti koji su ekrani pokrenuti i na kom mestu. Takođe, svesni smo da su kvarovi mogući. Pomoću Castit alata za nadzor možete sprečiti da se ovo dogodi i da intervenišete odmah.

Future Proof

Brendiranje

Vaš brend treba biti prepoznatljiv na informativnom ekranu, što Castit omogućava. Možete dodati logotip kanala, kako kreirali sopstveni TV kanal. Slajdove i trake sa oznakama takođe možete prilagoditi stilu svoje kompanije kako biste bili sigurni da je ekran sa informacijama u potpunosti u skladu sa vašim brendom.

App Marketplace

Animacije slajdova

Izmene sadržaja prati takozvani prelaz, tj. animacija između slajdova. Nudimo različite opcije, kako bi animacije privukle pažnju. Prelazi koji sleva idu udesno ili su providni i drugačiji, privlače pažnju i ostavljaju upečatljiv utisak.

Slide-creator

Personalizacija

Castit ima opciju izmena podešavanja. Ovo nije ograničeno samo na stvari kao što je promena lozinke, već uključuje i podešavanja aplikacija. Na primer, ako želite da otvorite drugi Facebook nalog, to možete lako uraditi.

Feature-placeholder-02

Partneri

Ponosni smo što Castit sada ima mnogo partnera - od onih koji koriste Castit kao reklamni kanal pa do audio-vizuelnih kompanija kojima je potrebno da brzo reagujemo i da u potpunosti brinemo o njihovim ekranima. Takođe smo uspeli da pomognemo partnerima koji su želeli još više mogućnosti razvijanjem specifičnih aplikacija za poslovanje, kao što su aplikacije koje prikazuju upravljanje energijom ili video snimci koji se emituju uživo. Sve je to moguće, jer smo samostalno razvili Castit i možemo dodati funkcije ili izvršiti prilagođavanja koja će vam znatno olakšati prodaju.

Castit nudi niže cene svojim partnerima. Raspitajte se o mogućnostima i podelite ideje sa nama! Pozovite 060-4488262 ili nam pošaljite poruku!

Future Forward