hero image features min

Sve informacijame o kolačićima veb stranice

Veb-sajtovi koriste tehnike koje povećavaju lakoću korišćenja i čine sajt što zanimljivijim za svakog posetioca. Najpoznatiji primeri ovih vrsta tehnika su kolačići i skripte (u daljem tekstu zajednički nazvani 'kolačići'). Kolačiće mogu koristiti vlasnici veb lokacija ili treće strane – na primer oglašivači – koji komuniciraju preko veb lokacije koju posećujete.

Upotreba kolačića je bezbedna. Smatramo da je veoma važno da znate koje kolačiće i u koje svhre naša veb lokacija koristi. Želimo da obezbedimo i vašu privatnost i prilagođenost korisnicima što je više moguće. U nastavku možete pročitati više o kolačićima koje koristi naša veb lokacija.

Ostali kolačići

Zbog načina na koji internet i veb-sajtovi funkcionišu, možda nećemo uvek imati uvid u kolačiće koje postavljaju treće strane putem naše veb stranice. Ovo je slučaj ako naše veb stranice sadrže takozvane ugrađene elemente; kao što su tekstovi, dokumenti, slike ili video snimci koji se čuvaju kod druge strane, ali koji se prikazuju na, u ili preko naše veb stranice.

Podešavanja pretraživača

Ako ne želite da veb lokacije uopšte postavljaju kolačiće na vaš računar, možete da prilagodite podešavanja pretraživača tako da dobijete upozorenje pre postavljanja kolačića. Takođe možete postaviti podešavanja tako da vaš pretraživač odbija sve kolačiće ili samo kolačiće trećih strana. Takođe možete izbrisati svoje kolačiće koji su već postavljeni. Imajte na umu da morate posebno da prilagodite podešavanja za svaki pretraživač i računar koji koristite.

Znajte da ukoliko ne želite kolačiće, ne možemo garantovati da će naša veb lokacija ispravno funkcionisati. Moguće je da se neke funkcije sajta izgube ili čak da više uopšte ne možete da vidite određene veb stranice.

Dodatne informacije

S vremena na vreme ćemo morati da prilagođavamo ove izjave, na primer zato što se naša veb lokacija ili pravila u vezi s kolačićima menjaju. Možemo da promenimo sadržaj izjava i kolačića uključenih u liste u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja. Možete pogledati ovu veb stranicu za najnoviju verziju.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja i/ili komentara, kontaktirajte nas.

Future Forward